El pregó de Festes enceta la Festa Major 2017

07/09/2017

Aquest matí la sala de Plens de l'Ajuntament de Montblanc ha acollit el tradicional pregó de Festes, un acte que dóna el tret de sortida a la Festa Major montblanquina. L'esdeveniment ha estat protagonitzat per Josep Sanahuja, president de la coral Flor de Lis, entitat montblanquina que aquest any celebra 25 anys. Sanahuja ha estat acompanyat per l'alcalde i els regidors del consistori montblanquí, a més de familiars i amics que han omplert la sala.

 

Acabat el pregó, Josep Sanahuja ha rebut de mans del regidor de Festes, Oriol Pallissó, un obsequi, la reproducció en ceràmica dels Gegants de Montblanc.

 

Després de l'acte inaugural de les festes, ha tingut lloc la repicada de campanes, la tronada d'inici de la Festa Major i la cercavila i el pregó popular de festes, on el Nunci ha pregonat pels carrers i places de la vila els actes de la festivitat.

 

Per a aquesta tarda, està programat un parc d'activitats juvenils (de dos quarts de 5 a dos quarts de 8, a la plaça de Sant Francesc), la Salve Solemne (a les 8 del vespre, a l'església de Santa Maria), ballada del Seguici Popular, la desena edició del Beu les Bèsties (des de la plaça Major, a dos quarts d'11 de la nit) i la primer Nit Jove, amb l'actuació del grup de versions Ghetto Orchestra.

Accions del document