Notícies

Espai-Família a la llar d'infants Municipal Els Merlets de Montblanc

Espai-Família a la llar d'infants Municipal Els Merlets de Montblanc

L'Elena Vidal és mare i terapeuta nutricional, organitza xerrades, tallers de cuina, programes nutricionals en linia, etc., la seva tasca té una intenció clara: millorar el nostre benestar a través d'una alimentació natural. Dins de les seves tasques de difusió ha participat en dues ocasions en les activitats en familia que organitza la llar d'infants. El passat mes de desembre va fer una xerrada per a tots els pares i mares en la que els hi va traslladar la importància de seguir una alimentació saludable i natural per a tots els infants, les primeres passes cap a una vida saludable, un moment clau en la etapa d'un infant: la introducció dels aliments, un infant ben alimentat avui, serà un adult sa i feliç demà. Ens explica que durant la infantesa comencem a experimentar i entrem en contacte amb els diferents sabors, textures, colors, etc. i és on adquirim les pautes d’alimentació que marcaran els nostres hàbits de futur i la nostra salut digestiva, per tant cal no cometre errors.

Espai-Família a la llar d'infants Municipal Els Merlets de Montblanc - Llegir Més

Resum 2017

Resum 2017

L’Oficina de Turisme de Montblanc marca un rècord de persones ateses en un any: 63.901

Resum 2017 - Llegir Més

Grup de Vent a la Residència Montblanc 8/01/18

El grup instrumental de vent de l'escola participarà el dilluns 8 de gener a la Residència Montblanc dins dels actes que han organitzat per les Festes de Nadal

Grup de Vent a la Residència Montblanc 8/01/18 - Llegir Més

2x1 Visites en Calçotades

2x1 Visites en Calçotades

L'Oficina de Turisme de Montblanc posa en marxa la cinquena campanya de promoció de calçotada i visites guiades Durant tres mesos qui reservi una calçotada en un restaurant de Montblanc, la Guàrdia dels Prats i Prenafeta tindrà una oferta de 2x1 en la visita guiada al nucli històric.

2x1 Visites en Calçotades - Llegir Més

Les visites guiades a Montblanc segueixen creixent el 2017

Les visites guiades a Montblanc segueixen creixent el 2017

S'ha superat la xifra de 14.000 usuaris de les visites de cap de setmana, en grup i d'escolars.

Les visites guiades a Montblanc segueixen creixent el 2017 - Llegir Més

Accions del document