13 / ABRIL / 2017 - [FESTES] 

Txe Arana serà la pregonera de la 30a Setmana Medieval de Montblanc

L'actriu i locutora catalana té una llarga trajectòria professional i és molt coneguda pel seu treball en programes televisius

L'actriu i presentadora catalana Txe Arana serà l'encarregada de donar el tret de sortida a la trentena edició de la Setmana Medieval, que es celebrarà entre els propers 21 d'abril i 1 de maig. Txe Arana, nascuda a Lleida el 1972 i resident a l'Empordà, és una comunicadora i locutora polifacètica. Formada al Col·legi del Teatre de Barcelona i amb un postgrau en veu aplicada a la publicitat (UAB), des de mitjans dels anys 90 està vinculada a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. A la televisió pública catalana hi ha presentat o posat veu a programes tan emblemàtics com Sputnik, Cinema3 o Tria33. En la seva vessant d'actriu, en destaquen muntatges com “La pell eixorca” i “The waste land”. Actualment, també és cap de comunicació del Festival Còmic Figueres.

 

El pregó de Txe Arana tindrà lloc el proper 21 d'abril, a les 18.30 hores, des del balcó de la històrica Casa Desclergue, a la plaça Major de Montblanc. A la benvinguda a les dues setmanes de festes hi participen els principals protagonistes de la Setmana Medieval: la família reial, Sant Jordi, els caps de les quatre cases, el poble, les banderes, les dúcties i les faranduleres, que ballen per celebrar l'inici de la festa.