Comissions informatives

De cara a la legislatura 2015-2019, s'han creat dues comissions: la d'Acció Municipal, que estudiarà els temes relacionats amb obres i urbanisme, promoció econòmica i serveis municipals, joventut, esports, festes i participació ciutadana, sanitat, ensenyament i cultura i medi natural, i la d'Hisenda i Règim Interior, que estudiarà les qüestions no previstes a l'anterior comissió. A més, també hi haurà la Comissió Especial de Comptes.

Les sessions ordinàries de les Comissions Informatives se celebraran cada mes, abans que es realitzin les sessions ordinàries del ple, i també abans que hi hagi algun ple extraordinari. Les funcions de les Comissions Informatives seran l'estudi, informe o la consulta dels afers que han de ser sotmesos a la decisió del Ple.

Les diverses comissions, presidides per l'alcalde, estaran formades per les següents persones:

- Comissió d'Acció Municipal: Josep Andreu, Francesc Benet, Joan Casellas, Sílvia Lafebre i Jordi Albalat, d'Agrupament Catalanista de Montblanc; Laura Aluja, de la CUP; Marc Vinya, de PDeCAT; i Antoni Gutiérrez, de la FIC.

- Comissió d'Hisenda i Règim Interior: Josep Andreu, Francesc Benet, Ariadna Ferrer, Marta Civit i Sílvia Lafebre, d'Agrupament Catalanista de Montblanc; Roger Sosa, de la CUP; Cesc Viñas, de PDeCAT; i Antoni Gutiérrez, de la FIC.

- Comissió Especial de Comptes: Josep Andreu, Francesc Benet, Ariadna Ferrer, Marta Civit i Sílvia Lafebre, d'Agrupament Catalanista de Montblanc; Roger Sosa, de la CUP; Cesc Viñas, de PDeCAT; i Antoni Gutiérrez, de la FIC.

Nomenament dels representants als òrgans col·legiats

El mateix Ple del divendres 26 de juny també va aprovar per unanimitat els representants del consistori als diversos òrgans col·legiats.

La representació als diversos òrgans col·legiats queda de la següent manera:

- Representant als consells escolars de l'Escola Les Muralles, Institut Martí l'Humà i Escola de Música: Jordi Albalat.

- Consell Escolar Municipal: Josep Andreu, president; Jordi Albalat, vicepresident; i Marc Vinya, Oriol Pallissó i Antoni Gutiérrez, vocals.

- Museu Comarcal de la Conca de Barberà: Josep Andreu, per la seva condició d'Alcalde-President de l'Ajuntament, i Jordi Albalat, vocal.

- Vocal al Consorci d'Aigües de Tarragona: Francesc Benet.

- Vocal al Consorci Localret: Oriol Pallissó.

- Vocal al Consorci Prouniversitari Alt Camp-Conca de Barberà: Jordi Albalat.

- Representants a la Comissió de Patrimoni: Josep Andreu i Joan Casellas, d'Agrupament Catalanista de Montblanc; Laura Aluja i Àlex Rebollo, de la CUP; Cesc Viñas i Marc Vinya, de PDeCAT; i Antoni Gutiérrez i Maties Sabidó, de la FIC.

- Representant a TAC12: Ariadna Ferrer.

- Representants a la Llei de Barris: Josep Andreu, Sílvia Lafebre, Marta Civit, Marc Vinya i Roger Sosa.

- Representant al Consell de la Marca Costa Daurada: Ariadna Ferrer.

- Representants a la Comissió Municipal de Delimitació: Josep Andreu, Laura Aluja i Joan Casellas.

- Representants al consell d'administració de l'empresa d'aigües: Francesc Benet, d'Agrupament Catalanista de Montblanc; David Vallverdú, de la CUP; Cesc Viñas, de PDeCAT; i Antoni Gutiérrez, de la FIC.

- Representant a la Xarxa de Comunicació Audiovisual: Ariadna Ferrer.

Accions del document