150 alumnes de primària de Montblanc aprenen com celebrar una revetlla segura a través del teatre

12/06/2018

Avui dimarts 12 de juny, a les 10.00 hores, s'ha representat l’obra de teatre ‘A foc lent’ davant de 150 alumnes de Montblanc, en el marc de la campanya de sensibilització ‘Revetlles amb Precaució’ que organitza cada any la Direcció General de Protecció Civil del Departament d’Interior. La campanya vol apropar de forma amena i didàctica els consells de seguretat per a joves a través d’una obra de teatre que explica les anècdotes de tres joves durant la nit de Sant Joan.

 

L’obra de teatre, escrita i interpretada per la companyia ‘Milnotes’, s'ha representat davant els alumnes de 3r i 4rt curs d’educació primària de les escoles Les Muralles i Mare de Déu de la Serra, a la sala de les Corts del Claustre de Sant Francesc.

 

A l’inici de l’acte, un representant dels voluntaris de Protecció Civil de Montblanc ha explicat les recomanacions en cas de cremades o altres lesions. Després de la representació, l’alumnat ha pogut exposar els seus dubtes i recordar els principals consells de seguretat. Posteriorment, Protecció Civil de Montblanc ha fet una demostració de l’ús responsable de la pirotècnia a l’exterior del recinte.

 

Protecció Civil de la Generalitat reforça la campanya de sensibilització de la revetlla publicant els principals consells de seguretat amb l’etiqueta #revetllasegura als comptes de twitter @emergenciescat, amb més de 230.000 seguidors, i al perfil de facebook www.facebook.com/emergenciescat.

Accions del document