“La llamada” és la pel·lícula d'aquest mes al Cicle Gaudí

El film es pot veure divendres 16 de febrer, a les 22 hores, al Teatre Cinema del Casal Montblanquí

13/02/2018

El pròxim divendres 16 de febrer el Teatre Cinema del Casal Montblanquí acollirà una nova sessió del Cicle Gaudí. La pel·lícula que es projectarà a les 10 de la nit és “La llamada”.

 

“La llamada”

Agost 2013. Campament cristià La Brújula. Bernarda, una monja nouvinguda, vol salvar el campament amb la seva cançó, “Viviremos firmes en la fe”. La Germana Milagros, una jove amb dubtes, recorda com li agradava Presuntos Implicados. I la María i la Susana, dues adolescents castigades, tenen un grup que es diu Suma Latina. Però des que Déu se li apareix a la María una nit, tot està canviant. I és que a Déu li encanta Whitney Houston.

 

“La llamada” és una epopeia en clau Disney amb actuacions musicals que segueix el desenvolupament d'una comèdia romàntica, però transcendeix i juga amb tots aquests gèneres per acabar sent un cant a la llibertat i al primer amor.

 

“La llamada” està dirigida per Javier Calvo i Javier Ambrossi i protagonitzada per Macarena García, Anna Castillo, Belén Cuesta, Gracia Olayo i Richard Collins Moore.

Accions del document