Actualització de les afectacions causades per la nevada

Les carreteres de Rojals i Prenafeta continua tancada, excepte per veïns i serveis essencials

12/01/2021

La TV-7042 de Montblanc a Rojals i la TV-2421 de Montblanc a Prenafeta segueixen tancades pel mal estat que presenten les carreteres causa de la neu i el gel. Tan sols està oberta per veïns i serveis essencials.

La línia de rodalies R14 Barcelona - Lleida (per Tarragona i Reus) la circulació continua suspesa entre La Plana Picamoixons i Lleida, derivat de condicions meteorològiques adverses. La resta de transport públic continua restablert.

Aquesta nit s’han registrat temperatures sota zero a tot el municipi de Montblanc. Especialment han estat gèlides a Rojals (-5ºC), i Lilla (-2,6ºC). Per aquest motiu, es demana màxima prudència a l'hora de circular per les carreteres i carrers pel perill de plaques de gel, especialment a les pedanies de Rojals, Lilla, Prenafeta, el Pinatell i la Bartra. 

Des de la policia local, protecció civil i la brigada municipal es continuen realitzant tasques de neteja, serveis essencials i es salen les carreteres i principals carrers de Montblanc i pedanies.

La previsió meteorològica continua demanant molta precaució i responsabilitat en els desplaçaments, ja que les properes nits continuaran sent molt fredes. Especialment, a les pedanies de Rojals, Lilla, Prenafeta, el Pinatell i la Bartra. 

Des de l’Ajuntament de Montblanc continuem treballant per restablir la normalitat el més aviat possible a les pedanies més afectades per la nevada i s’informa que tots els serveis de Montblanc estan funcionant amb tota normalitat des d’aquest dilluns.

Accions del document