Arrenquen les Nits d’Estiu de Montblanc amb sis propostes per a tots els públics

L’activitat, organitzada des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Montblanc, arrencarà el proper dia 15 de juliol

09/07/2022

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Montblanc ha organitzat una nova edició de les “Nits d’Estiu”, que es desenvoluparan del 15 de juliol al 19 d’agost a partir de les deu de la nit al claustre de Sant Francesc de la vila. La proposta estiuenca “té en compte i posa en valor entitats i el patrimoni montblanquí, perquè és una aposta per destacar la importància dels nostres productors”, explicava la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Montblanc, Núria Besora.

Pel que fa a la programació, arrencarà divendres vinent dia 15 amb un passeig musical amenitzat per Leitmotive i que permetrà descobrir la muralla tot degustant una copa de cava. La cita del dia 22 de juliol serà protagonitzada per Versus Lokal Gin, una nit de poesia i música amb Escarritx. La darrera sessió del mes de juliol tindrà lloc el dia 29 i serà protagonitzat per les Anxovetes, una nit d’havaneres en veu femenina.

Durant el mes d’agost, les Nits d’Estiu es celebraran el dia 5 amb cançons tradicionals catalanes en el marc del 40è aniversari de l’Escola Municipal de Música Josep Porter, el dia 12 tindrà lloc la ballada nocturna amb la Cobla Cossetània i amb la participació de l’Associació Sardanista de Montblanc i la darrera sessió es celebrarà el 19 d’agost: amb un espectacle de màgia amb Ramon Castells.

Accions del document