Boikot, Búhos, El Diluvi i Alidé Sans s'afegeixen al cartell de l'Acampada Jove 2019

L'esdeveniment musical millorarà els serveis del recinte

08/05/2019

Ahir dimarts 7 de maig la Sala de Plens de l'Ajuntament de Montblanc va acollir la presentació del festival musical Acampada Jove, que tindrà lloc del 18 al 20 de juliol. A l'acte hi van participar Josep Andreu, alcalde de Montblanc, Pau Morales, director de l'Acampada Jove, i Oriol Pallissó, regidor de Festes del consistori montblanquí.

 

Oriol Pallissó va iniciar els parlaments destacant el fet que Montblanc aculli un esdeveniment d'aquestes característiques, i espera que “passades les eleccions municipals el festival pugui seguir a Montblanc”.

 

Per la seva part, Pau Morales va destacar que el certamen musical arribi a la seva onzena edició a Montblanc, i va anunciar quatre grups musicals que s'afegeixen a les formacions confirmades anteriorment: Boikot, Búhos, El Diluvi i Alidé Sans. El director de l'Acampada Jove també va manifestar que hi haurà una millora en l'oferta de serveis dins el recinte, com la reducció de temps d'espera a les cues d'entrada, l'ampliació de l'espai República, la millora del servei de recàrrega de mòbil i una neteja més restrictiva del terreny en acabar el festival, per tal de minimitzar l'impacte ambiental. Per acabar la seva intervenció, Morales va avançar que l'edició d'enguany comptarà amb la presentació del llibre 'Joventut i més enllà. 30 anys de música en català', de Jordi Sugranyes.

 

Finalment, va intervenir Josep Andreu, que va reconéixer que, des del primer moment, “vam veure clar l'aposta per l'Acampada Jove”, i sobre la continuïtat del festival va manifestar que “el més ètic i normal és esperar al resultat de les eleccions municipals per a renovar el conveni”. L'alcalde montblanquí va recordar que el turisme cultural s'inicia amb l'Acampada Jove, i va dir als organitzadors que “teniu el caliu del teixit associatiu i dels veïns del nostre municipi”.

Accions del document