Cessió del local social de Rojals a l'associació de veïns

09/08/2018

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Montblanc ha aprovat el conveni de cessió del local social de Rojals a l'associació de veïns d'aquesta pedania, L'Escut.

 

Mitjançant aquest conveni, l'associació de veïns té com a obligacions utilitzar les instal·lacions única i exclusivament per a les seves finalitats socials i fer-ne sempre un bon ús; es fa càrrec de les despeses de llum, calefacció, aigua, gas i neteja de la instal·lació; en cas d'emmagatzematge de material propi, aquest no podrà ser de caràcter perillós, explosiu, amb risc per al medi ambient o de caràcter prohibit; i l'entitat no podrà realitzar obres, canvis estructurals o de decoració sense prèvia autorització del consistori montblanquí.

 

En cas de dissolució o inactivitat de l'associació de veïns els materials i el local cedit revertiran a favor de l'Ajuntament de Montblanc, sense que això origini cap dret d'indemnització a favor de l'entitat. En cas de danys que es puguin derivar de la utilització de l'espai, l'entitat i els seus usuaris seran els responsables exclusius.

 

La durada de l'esmentat conveni és de 15 anys.

Accions del document