Continuen les activitats dels Dimarts Joves amb el concurs d’apilar caixes i geocatching nocturn

El proper 3 d'agost es durà a terme el tobogan aquàtic al baluard de Santa Anna

30/07/2021

El passat dimarts 27 de juliol es va dur a terme el concurs d’apilar caixes i els geocatching nocturn en el marc dels dimarts joves. Les activitats estan organitzades la 
regidoria de joventut, el Consell Municipal de Joventut en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà que han programat diferents activitats adaptades a la normativa Covid i adreçades al públic infantil i juvenil de la vila.

La plaça de Sant Francesc va ser l’escenari del concurs d’apilar caixes. Es tracta d’una activitat d’habilitat i equilibri amb l’objectiu d'anar apilant caixes buides, una damunt de l'altra, i veure qui en posa més sense que caiguin. Els i les participants van lligat amb un arnés i un casc de protecció.

A la nit, a l’ermita de Sant Josep, una cinquantena de persones van participar al Geocatching nocturn a càrrec de Drac Actiu. La geocerca o geocaching és un joc a
l'aire lliure de cerca de tresors al món real amb l'ajuda de dispositius GPS. Els i les participants van anar a unes coordenades específiques i, un cop al lloc, van intentar trobar el geoamagatall (contenidor) amagat. Durant una hora i enmig de la foscor nocturna van buscar les pistes i les balises amagades al voltant de l’entorn natural de l’ermita de Sant Josep.

La properes activitats previstes són el tobogan aquàtic que es durà a terme el proper dimarts 3 d’agost a partir de les cinc de la tarda al baluard de Santa Anna seguint totes mesures de seguretat, el taller de còctels, la gimcana per esdevenir el o la Montblanquina de l’any, el parc mòbil de bicicletes del Servei Català de Trànsit i l’skate parc.

Accions del document