El Carnaval 2019 tindrà lloc del 2 al 5 de març

07/02/2019

La Sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc ha acollit avui dijous la presentació del cartell i del programa d'actes del Carnaval 2019 de Montblanc, que tindrà lloc del 2 al 5 de març. A l'acte hi han intervingut Oriol Pallissó, regidor de Festes del consistori montblanquí, i Sergi Estadella i Sergi Cubedo, col·laboradors de la festa.

 

El dia abans de l'inici del Carnaval 2019, divendres 1 de març, a la tarda, tindrà lloc les tradicionals rues dels centres escolars de Montblanc.

 

Dissabte 2 de març s'inicia al migdia amb un vermut musical per a donar la benvinguda a Sa Majestat Carnestoltes XLI, i seguirà amb la tradicional rebuda i passejada pels carrers i places del rei de la festa, que anirà acompanyat per la Bandarra Street Orkestra i de l'actuació de la comparsa guanyadora de l'any passat, lectura del seu manifest i la celebració de la Xeringada Montblanquina.

 

La tarda del dissabte tindrà lloc la gran rua de Carnaval i el concurs de carrosses i comparses. Quan acabi la desfilada, hi haurà el passi de lluïment dels participants.

 

A la nit, la festa es traslladarà al pavelló del Casal, on hi haurà el sopar de Carnaval i una gran festa, en què hi participaran els discjòqueis Enredu, Plan B i Marsal Ventura. Durant la nit, tindrà lloc el repartiment dels tres primers premis de cada categoria de la rua, que aquest any han augmentat la dotació econòmica.

 

Els tiquets per a assistir al sopar i a la festa sortiran a la venda quinze dies abans de l'esdeveniment i es podran adquirir al bar restaurant La Canal 2. Els preus del sopar són de 15 euros per a adults, i de 8 euros el menú infantil, mentre que l'entrada a la festa és de 5 euros.

 

Finalment, dimarts 5 de març hi haurà l'enterrament de Sa Majestat Carnestoltes, la lectura del testament i repartiment de premis, a càrrec de la companyia de teatre Fila 0.

Accions del document