El casal de jocs tindrà lloc el 27,28 i 29 de desembre

El parc infantil de Nadal es realitzarà al pavelló del Casal Montblanquí

17/12/2018

El parc infantil de Nadal es realitzarà al pavelló del Casal Montblanquí

Un any més el pavelló del Casal Montblanquí acollirà, durant les festes de Nadal, el Casal de Jocs, el parc infantil de Nadal de Montblanc, que es durà a terme el 27, 28 i 29 de desembre de 4 a 6 de la tarda al pavelló del casal. Durant aquests dies, els nens i les nenes tindran al seu abast un seguit de tallers, activitats i animacions per tal de passar una estona agradable i divertida.
La novetat d’aquesta edició és que com ja es va fer en passades edicions i, gràcies a la col·laboració de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc, els infants de la vila podran gaudir d’un descompte al preu de l’entrada i l’abonament. Els preus seran de 5€ l’entrada i 10 l’abonament. Presentant la targeta Totvila i el preu de l’entrada serà de 4€ o de 8€ l’abonament.
El Casal de Jocs 2018 com en les últimes edicions del parc tindrà diferents espais: esports, tallers, jocs gegants, jocs de taula, ludoteca i inflables.
A l'espai d'esports, es podrà aprendre i practicar diverses disciplines esportives. A l'espai de tallers es realitzaran diverses activitats creatives i manuals. A l'espai de jocs gegants i jocs de taulaes podrà jugar al tres en ratlla, dames, escacs o dòmino, mentre que a l'espai de jocs de
taula hi haurà cartes, jocs de tauler, wargames o dòmino, entre d'altres. L'espai ludoteca és el destinat als més petits, que podran trobar elements de psicomotricitat, llibres, jocs i pintures.
Aquesta zona està limitada als infants de 0 a 3 anys. Finalment, a l'espai d'inflables, es podrà saltar, jugar i descarregar tota l'energia acumulada. Com és habitual també es comptarà amb al col·laboració de les entitats del seguici.

Accions del document