Embrossa’t, un espectacle de teatre de visual

L’obra es representarà al teatre del casal montblanquí el 3 de gener.

17/12/2018

Embrossa’t és un espectacle de teatre visual per a tots públics. És una obra basada en la poesia visual de Joan Brossa on es barregen dansa, màgia, objectes, projeccions, titelles i ombres. Una investigació que els ha portat a encaixar-ho tot sense perdre el significat que l’autor vol transmetre en cadascuna de les seves obres. Tot aquest treball té el suport de la Fundació Joan Brossa.
Un dels elements clau que han escollit són les lletres de l’alfabet. Primer, perquè els infants, a les escoles s’inicien en l’aprenentatge d’aquestes i els són summament familiars. I segon, perquè les lletres són molt significatives en l’obra de Brossa. Tant que aquestes poden significar per elles mateixes i passar a ser portadores de valors expressius ben diversos. D’entre totes, la lletra A, és la més reiterada, donat que és la primera lletra de l’alfabet i, per tant, és la
porta per on entra la literatura.
L’espectacle anirà a càrrec d’Addaura Teatre Visual. El grup neix de la inquietud d’exploració i experimentació entre la fusió de les diferents disciplines escèniques com són la màgia, el teatre, la dansa, els titelles, el circ, la llum negre, les ombres... Tot aquest combinat dóna com a resultat la definició més clara del que realitza la companyia: teatre visual.
Les entrades anticipades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme fins el 2 de gener.

https://www.youtube.com/watch?v=fNy1jQZYz-w&feature=youtu.be

Accions del document