En un matí, les guanyadores del sorteig de 1.000 euros en compres es gasten el premi als comerços de Montblanc

Dissabte al matí, les guanyadores del sorteig de 1.000 euros de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) es van gastar els diners del premi als establiments comercials de la vila.

24/07/2017

En el marc de la seva campanya d’estiu i amb l’objectiu de promocionar el comerç local durant les rebaixes, la UBCM ha sortejat 5 vals de 200 euros en compres, a través d’una butlleta de participació que els establiments lliuraven als clients. El sorteig es va fer aquest passat dimecres, davant l’urna situada a l’Ajuntament de Montblanc. D’entre les butlletes recollides, les guanyadores són: Anna Maseras, Carme Gomà, Cristina Pop, Sandra Vizcarra i Montse Ferran. Els comerços que van donar les butlletes guanyadores són Estètica Isis, Quiosc 4 Cantons, Bay Mon, La Cuina de la Sara i Ferreteria Alfonso.

 

La jornada va començar amb un esmorzar ofert per la UBCM a les guanyadores, per sortir després de compres pel centre comercial de Montblanc. Anna Maseras, premiada amb una butlleta d’Estètica Isis, va expressar la seva sorpresa pel premi: “És el primer cop que em toca un premi així. No ho esperava. És una molt bona iniciativa per fomentar el comerç local”. D’altra banda, Montse Ferran, clienta habitual de la Ferreteria Alfonso, va aprofitar part del premi per comprar un regal en aquest establiment. Va manifestar que “sempre que puc compro als comerços de Montblanc pel bon tracte, la proximitat i el producte de qualitat. Aprofito el premi per comprar dos regals i fer despesa en alimentació i floristeria”.

 

La UBCM considera que el sorteig ha estat un èxit de participació. Els 73 establiments associats han repartit 30.000 butlletes, de les quals els clients han dipositat a l’urna del sorteig unes 20.000. «Ens agrada recompensar la fidelitat dels nostres clients. És un goig poder donar premis com aquests, que promocionen el nostre comerç i el converteixen, un cop més, en referent a la comarca», afirma la presidenta de la UBCM, Montse Guinovart. La campanya d’estiu també ha regalat vals d’aparcament per a les zones blaves de la vila, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Montblanc.

Accions del document