Es cancel·la l'Acampada Jove 2021

L'organització de l'Acampada Jove ha decidit suspendre l'edició 2021 del festival que s'havia de celebrar a Montblanc el proper cap de setmana. Us adjuntem el comunicat que han fet aquest vespre anunciant la cancel·lació del festival:

12/07/2021

A les portes d'una edició diferent del festival, ens trobem en mig d'un pic de la pandèmia i, malgrat les mesures anti-COVID previstes per l'edició d'enguany, com els testos d'antígens, l'eliminació de les zones d'acampada i el format de públic reduït, l'explosió de contagis fa que ens veiem amb l'obligació de cancel·lar l'Acampada Jove 1.0. Per responsabilitat col·lectiva, per prudència i per cuidar-nos tots i totes.

La força de la cinquena onada ha superat totes les previsions i ens ha impactat quan gran part dels joves del nostre país encara no estan vacunats. Sabem que aquesta és una decisió dura pel món de la cultura, que encara no s'ha recuperat dels moments més difícils de l'any passat, però estem convençuts que la pròxima edició serà la més enèrgica, festiva i compromesa dels últims temps.

Aquest és un moment molt complex per un festival que du a l'esquena més de 24 edicions consecutives apostant per la cultura, la reivindicació juvenil i la música dels Països Catalans. Gràcies de tot cor per fer possible any rere any el festival, pel teu suport i amor cap al projecte. T'estarem eternament agraïts!

A partir d'avui comencem a treballar en una nova edició amb l'horitzó del 2022, per retrobar-nos i tornar a gaudir de l'Acampada Jove en la seva essència. Estem convençuts que la pròxima edició podrem celebrar el 25è aniversari del festival com es mereix.

Pel que fa a les entrades comprades fins al moment, es retornarà l'import íntegrament en els propers dies de manera automàtica. No cal fer cap gestió extra. En cas d'haver canviat la targeta de crèdit amb la qual vas efectuar el pagament, si us plau, contacta amb entrades@acampadajove.cat.

Accions del document