Es presenta a Figueres el programa de Montblanc Capital de la Sardana 2018

07/11/2017

El Teatre Jardí de Figueres va acollir divendres la presentació del programa de Montblanc Capital de la Sardana 2018, dins l'acte de lliurament de premis Capital de la Sardana 2017. A l'esdeveniment hi van assistir l'alcalde montblanquí, Josep Andreu, i els regidors Jordi Albalat i Oriol Pallissó.

 

Josep Andreu va desvelar que, entre les activitats previstes, es vol envoltar els 1.750 metres del clos de la muralla medieval en el marc de l'Acampada Jove, "per barrejar jovent, rock català i sardana". També va indicar que es faran activitats "amb les escoles i tot el teixit cultural de Montblanc perquè tot quedi impregnat de sardanes".

 

A més de la presentació del programa de Montblanc Capital de la Sardana 2018, l'acte de Figueres va servir per a designar Perpinyà i Sant Feliu de Guíxols com a capitals dels anys 2019 i 2020, respectivament, i es van lliurar els Premis Capital de la Sardana 2017, on es van reconèixer persones, entitats i institucions que han desenvolupat una tasca de difusió i defensa de la sardana i la dansa tradicional.

Accions del document