Es presenta la reformulada bústia ciutadana i l'agenda municipal

També s'han donat a conèixer els nous espais de participació

10/02/2020

El regidor Cesc Viñas ha presentat aquest dilluns les noves eines que ajudaran a apropar l'administració a la ciutadania.

 En primer lloc, s'ha donat a conèixer el nou impuls que rebrà la bústia ciutadana. És una eina que, des de la pàgina principal del web de l'ajuntament, permetrà que els montblanquins puguin fer arribar incidències i propostes de millora a l'equip de govern.

D'aquesta manera, els vilatans, omplint un breu formulari podran fer arribar, fàcilment, incidències presents a la via pública, així com propostes per tal que es puguin realitzar millores. A partir d'aquest canal, l'equip de govern, recolzat pels serveis tècnics i administratius, podrà donar resposta a les inquietuds que puguin afectar a determinades persones.

 Per altra banda, també s'ha donat un nou impuls a l'agenda municipal, la qual també es troba present a la pàgina principal del web municipal. En aquesta agenda es notificaran tots els actes, esdeveniments, festes i presentacions que es realitzin a la Vila.

Amb aquesta eina, les entitats i associacions podran planificar millor els seus actes i, tan montblanquins com forans podran estar al dia de totes les activitats culturals, festives, socials i esportives que es desenvoluparan a la vila.

Per tal que els actes figurin a l'agenda, s'utilitzarà el mateix canal per notificar els ebandos: ebando@montblanc.cat.

 Per tal de potenciar aquesta proximitat entre l'acció de govern i la ciutadania, també es desenvoluparan diferents espais de participació. Aquests espais serviran per tal que l'alcalde i els diferents regidors es desplacin a barris i pedanies, tan per explicar projectes, com per rebre propostes i incidències dels veïns. Així, la primera trobada es realitzarà aquest mes de març amb els veïns del Sòl de l'Horta, Nialó i Vinyols. Més endavant hi haurà trobades amb representants de les pedanies i altres barris com el de Sant Joan.

Finalment. El regidor d'hisenda, ha recalcat que amb aquesta voluntat de fer més present l'acció de govern en el sí de la ciutadania, durant el segon semestre d'aquest 2020 es treballarà per presentar uns pressupostos participatius que es farien realitat a l'any 2021.

 

 

 

Accions del document