Kapla, grafiti, aventura't al Museu i les competicions esortives, tret de sortida dels Dimarts Joves

Les properes setmanes tindran lloc noves activitats adreçades als joves

16/07/2021

L’Ajuntament de Montblanc, el Consell Municipal de Joventut en col·laboració de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, l’Associació Juvenil Barjaula i el Museu Comarcal de la Conca de Barberà han programat un seguit d’activitats joves que es realitzaran durant els dimarts de juliol i agost.

El dimarts petits i grans van poder experimentar i realitzar grans estructures amb peces de construcció Kapla. Es van realitzar diferents construccions gegants d’animals i elements arquitectònics. Paral·lelament, al Museu Comarcal de la Conca de Barberà s’hi va realitzar l’activitat Avetura’t al Museu, un joc de pistes on els participants tenien 60 minuts per descobrir els 10 enigmes museístics.

Dimarts i dimecres, una desena de joves han participat en taller de grafitti realitzat a la pista del Barri de Santa Clara. L’acció, va anar càrrec de La gàrgola del taller de construcció plàstica Xavi Badia de Santa Coloma de Queralt. El mural ha tingut com a eix l’empoderament dels i les joves i l’esport.

L’última de les activitat programades ha estat el torneig esportiu organitzat per l’associació Juvenil Barjaula, que ha esdevingut un èxit de participació amb diferents equips de joves que han jugat a futbol, bàsquet i matar.

Dimarts de la setmana que ve està previst el taller de taller de trap, rap i hip hop a càrrec de Fetitxe13 que destaca per les habilitats líriques i els seus jocs de paraules, les seves lletres plenes d'enginy, consciència i compromís social, el seu tracte místic i humanista de certs temes i el seu notori talent per a la improvisació. El taller es realitzarà de 6 a 8 de la tarda a la sala de les Corts Catalanes. A les 7, al centre Cultural Sant Jordi, es representarà NAPEU. La riquesa de la llengua, més vella que l'anar a peu. Durant l’espectacle, els seus creadors explicaran dues històries d’aquesta dona, més vella que Matusalem, que sap què volen dir totes les expressions. Roser Calafell farà dues il·lustracions en viu que els assistents podran guanyar participant en la resolució de dos Enigmàrius que plantejarà Màrius Serra: un de nivell bàsic pensat per a infants de fins a 14 anys i un altre d’avançat per als més grans.

Les entrades i inscripcions es poden fer a través de codetickets de l’Ajuntament de Montblanc.

Accions del document