L’Ajuntament de Montblanc organitza activitats esportives per infants, joves i adults

Les inscripcions es podran formalitzar del 16 de maig al 10 de juny al pavelló municipal

10/05/2022

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Montblanc programa activitats esportives i d’oci adreçades als infants, joves i adults de la vila, les quals es  es denvoluparan a partir del mes de juny i fins a finals del mes de juliol. Les inscripcions per a poder-hi participar es podran realitzar des del 16 de maig al 10 de juny al pavelló municipal de Montblanc.

El Diveresport Infantil, es desenvoluparà a partir del 27 de juny i s’allargarà fins al 29 de juliol. Està adreçat a nens i nenes d’entre 4 i 10 anys que vulguin practicar esport, activitats culturals i de lleure. Té un horari de 9 a 12h i ofereix la possibilitat de disposar d’acollida a partir de les 8.30h.

El Diversport Jove està adreçat als joves d’entre 11 i 15 anys que vulguin practicar esport, fer sortides en grup i activitats aquàtiques. El primer torn arrencarà el 4 de juliol i el segon s’acabarà el 15 de juliol. L’horari serà de 9 a 13h, encara que en el cas de les sortides la finalització de l’activitat serà cap a les 17h.

En l’àmbit esportiu s’han programat cursets de natació infantil i tecnificació; per a infants amb edats compreses entre els 4 i els 12 anys. I la programació s’ha establert amb tres torns: des del 27 de juny al 29 de juliol en ambdós casos. Els horaris són de matí i també de tarda.

En darrer terme també s’han programat activitats esportives per majors de 12 anys. Es tracta d’aquagym i cursets de natació, quees desenvoluparan del 27 de juny al 29 de juliol.

Les inscripcions per a totes les activitats es podran realitzar a les dependències del pavelló municipal de Montblanc els matins de 9 a 12.30h i els dilluns també de 18.30 a 20h i els dijous de 17 a 18.30h. El formulari per a desenvolupar la inscripció es pot trobar a la web de l’Ajuntament de Montblanc.

Accions del document