L’ajuntament realitza diferents millores per eliminar barreres arquitectòniques

També s’ha millorat l’accés al jutjat pel carrer de la Pedrera

30/07/2020

Des de fa mesos, l’ajuntament de Montblanc està realitzant millores en diverses voreres per tal d’eliminar les barreres arquitectòniques a fi de facilitar l’accés a cadires de rodes, cotxets i persones amb mobilitat reduïda.

Actualment, s’està treballant a les proximitats de la torre dels cinc cantons, per poder accedir, sense dificultats, a la nova passarel·la del pont nou i poder, d’aquesta manera, desplaçar-se fins a l’altra banda del riu Francolí sense barreres arquitectòniques que ho impedeixin.

També s’estan fent dos baixadors més, en el mateix sentit, a l’avinguda Doctor Folch per eliminar les dificultats que es puguin trobar a les voreres des de la llar d’infants, escola i institut, fins a la zona esportiva.

En el mateix sentit, també s’ha facilitat l’accés al jutjat pel carrer Pedrera, amb l’objectiu de poder accedir a l’edifici. Una vegada millorada l’entrada que es troba a nivell de carrer, s’està pintant l’interior i s’ha arranjat part del sostre que es trobava en mal estat.

Amb totes aquestes intervencions, s’aconseguirà una millor seguretat i accessibilitat a les persones amb dificultats de mobilitat.

 

 

 

 

 

 

 

Accions del document