La segona etapa de la Volta a Catalunya passarà per Montblanc

13/03/2018

La segona etapa de la Volta ciclista a Catalunya, que es desenvoluparà entre els municipis de Mataró i Valls el dia 20 de març, passarà per Montblanc.

 

L'horari de pas de la prova ciclista pel nostre municipi està previst que sigui entre les 16.39 i les 16.49 hores. Els corredors passaran per la variant de la Vila Ducal, agafant la rotonda de l'autopista en direcció al Coll de Lilla, procedents de la pedania de La Guàrdia dels Prats.

 

El pas pel Coll de Lilla, puntuable de segona categoria, està previst que sigui entre les 16:50 i les 17:00 hores.

 

La Volta ciclista a Catalunya, que aquest any arriba a la 98a edició, constarà d'un total de set etapes. Ahir dilluns, va tenir lloc la presentació de la cursa, que tornarà a visitar les quatre províncies catalanes. Amb el tret de sortida a Calella, el recorregut compta amb dues etapes d'alta muntanya, dues de mitja muntanya i tres destinades als esprinters, i acabarà amb el tradicional circuit de 8 voltes a Montjuïc.

 

Com en anteriors edicions, la Volta comptarà amb la millor participació possible, i ja s'ha confirmat la presència de figures com Nairo Quintana, Alejandro Valverde, Rigoberto Urán, Warren Barguil o Fabio Aru, entre d'altres.

Accions del document