L'Acampada Jove no celebrarà la seva 25a edició aquest 2020

La crisi del coronavirus obliga a suspendre el festival, que es posposa fins al del 15, 16 i 17 de juliol de 2021 a Montblanc

18/05/2020

L'Acampada Jove no se celebrarà aquest 2020. A dos mesos de l'inici d'aquesta edició, l'organització del festival ha anunciat que la crisi del coronavirus l'ha obligat a suspendre l'Acampada. Hauria sigut la 25ena edició del festival político-musical que organitza Jovent Republicà.

Ho ha anunciat en una entrevista a Ràdio Montblanc el director de l'Acampada Jove, Pau Morales, qui assegura que "hem mirat d'esperar fins a últim moment per conèixer millor com seria la situació, però alhora teníem clar que no volem exposar a ningú, ni acampats, ni organització ni a la gent de Montblanc. Hem pres aquesta decisió que, malgrat ser dura, creiem que és la millor".

Montblanc hauria acollit enguany la dotzena edició consecutiva de l'Acampada Jove, després de renovar el conveni la tardor passada. Els 25 anys del festival, doncs, es posposen per l'any vinent, amb dates ja confirmades: 15, 16 i 17 de juliol de 2021. Morales ha explicat que "esperem mantenir, de cara a l'any vinent, part del cartell musical anunciat per aquest 2020".

Des d'avui, d'altra banda, s'informarà de com es farà el retorn de les entrades a aquella que ja les havien comprat per l'Acampada d'aquest 2021, tot i que aquestes serviran per a l'edició del 2021. "Aquells que decideixen mantenir l'entrada i no retornar-la, tindran alguns beneficis especials de cara a l'any vinent", explica Morales. En les pròximes hores també es posaran ja a la venda les entrades per l'any vinent.  

Finalment, el director de l'Acampada Jove ha explicat que "en les dates en què estava previst el festival, estem treballant per fer alguna cosa a través de les xarxes socials". La iniciativa L'Acampada des de casa va aplegar milers d'espectadors a les xarxes socials del festival. 

Font: Ràdio Montblanc / Josep Ardila

 

Accions del document