L'Ajuntament condemna els atacs i tortures a les colònies de gats

10/06/2019

Avui dilluns 10 de juny l'Ajuntament de Montblanc ha llegit un comunicat de condemna sobre els atacs i tortures que han rebut les colònies de gats al municipi. L'encarregat de llegir el comunicat ha estat Santi Porta, regidor en funcions de Medi Ambient del consistori.

 

En l'esmentat comunicat, l'Ajuntament de Montblanc condemna els atacs que han rebut les colònies de gats, en els darrers dies, en diversos indrets de la nostra vila. Aquests animals han estat torturats i s'han trobat signes de violència en el seu cos.

 

Juntament amb l'associació Gat i Gos, es demana la col·laboració ciutadana dels veïns i veïnes de Montblanc per tal de trobar les persones responsables d'aquests delictes i realitzar la corresponent denúncia.

 

Per a tal efecte, s'ha habilitat un número de telèfon (698 363 026), per tal de rebre informació de qualsevol novetat que pugui identificar la persona agressora.

 

D'altra banda, el cós de Mossos d'Esquadra, a través de la URMA (Unitat Regional del Medi Ambient), ha iniciat la investigació per a aclarir aquests fets.

Accions del document