Laura Pelay és nomenada secretària general de Salut

05/06/2018

La montblanquina Laura Pelay i Bargalló és la nova secretària general del Departament de Salut de la Generalitat. Aquesta va ser una de les primeres decisions del nou Govern català, que va prendre possessió el passat dissabte 2 de juny.

 

Laura Pelay és llicenciada en Dret i en Ciències Polítiques i Màster en Anàlisi Política i Assessoria Institucional. Ha treballat al sector del telemàrqueting i a l'empresa SEAT. Entre els anys 1999 i 2001, va ser secretària d'Organització de l'Avalot - Joves de la UGT de Catalunya. Des de l'any 2001 forma part del Secretariat Nacional de la UGT de Catalunya: primer, com a secretària de Polítiques per la Igualtat, i després, com a secretària de Política Europea i Cooperació Internacional (2005), adjunta a la Secretaria General (2009), secretària d'Estat del Benestar i Treball (2013), i actualment, és vicesecretària general d'Àrea Externa i portaveu.

 

Entre d'altres, és consellera del CTESC, membre del Consell de Direcció del SOC, del Consell de Direcció del CatSalut, del Consell d'Administració de l'ICS i del Consell Interuniversitari de Catalunya.

Accions del document