Les montblanquines i els montblanquins aproven amb notable la programació de la festa major de Montblanc

El Seguici Popular, la Nit Jove, Corremúsics i el Festival Merlet entre els actes més ben valorats

21/09/2022

Les montblanquines i els montblanquins han aprovat amb un notable la programació de la festa major de Montblanc. La valoració s’ha realitzat a través d’una enquesta realitzada des de la regidoria de Festes de l’Ajuntament, que ha comptat amb la participació de gairebé tres-cents veïns la majoria dels quals, més d’un seixanta per cent, tenen entre 15 i 39 anys.


Pel que fa als actes amb major valoració segons les respostes formulades a l’enquesta en destaquen el Seguici Popular, la Nit Jove, Corremúsics i el Festival Merlet, a més de la Barjaula, la Festa Flaix i el concert que van protagonitzar els Catarres. Fruit de l’enquesta, les montblanquines i els montblanquins valoren positivament la distribució d’espais de la festa major, la neteja i l’organització de les festes.


Tanmateix, la majoria dels enquestats, destaquen que s’estimen més la gratuïtat dels concerts. El regidor de Festes de l’Ajuntament de Montblanc, Santi Porta, agraïa la col·laboració i la participació de les veïnes i els veïns en la festa major i l’enquesta i destacava que “els resultats obtinguts de la participació de l’enquesta ens ajudaran a treballar per a les properes edicions de la celebració”.

Accions del document