Montblanc acollirà la xerrada La Marató, una conferència en línia sobre la salut mental

Tindrà lloc el divendres dia 26

19/11/2021

El divendres, 26 de novembre a les 6 de la tarda tindrà lloc una conferència en línia per parlar de la salut mental, el tema que enguany aborda la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

Aquesta activitat l’ha organitzat l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Montblanc en col·laboració amb el Museu Comarcal de la Conca de Barberà. Com les edicions anteriors, la xerrada està impulsada per la Fundació de la Marató de TV3 que cada any realitza conferències divulgatives per acostar la realitat de les malalties a la població.

Aquesta conferència, que anirà a càrrec de Jorge Jacinto Alegre Pich-Aguilera, es podrà seguir en streaming al CIAR del Museu Comarcal de Montblanc i des de qualsevol dispositiu través de l’enllaç següent: https://ja.cat/maratotv3conca2021.

Sensibilitzar els joves sobre els problemes de salut mental és un dels grans eixos de la campanya, doncs, segons indiquen les persones expertes, més de la meitat d’aquests trastorns comencen a l’adolescència i s’han agreujat notablement durant la pandèmia. Les dades també diuen que una de cada quatre persones tindrà un problema de salut mental al llarg de la seva vida i que la meitat no demanaran ajuda. Trencar aquest mur de silenci és un dels principals objectius de la Marató.

Accions del document