Nova sessió del Cicle Gaudí avui divendres, amb la projecció de la pel·lícula documental “Petitet”

16/11/2018

Avui divendres 16 de novembre el Teatre Cinema del Casal Montblanquí acollirà una nova sessió del Cicle Gaudí. La pel·lícula que es projectarà a les 10 de la nit és “Petitet”.

 

“Petitet”

Petitet, un exmúsic gitano barceloní, el pare del qual va ser un dels 'palmeros' del mític Peret, va prometre a la seva mare moribunda que un dia portaria la rumba catalana a l'escenari d'un gran teatre de Barcelona, i ara, per a poder complir la promesa, haurà de reunir una vintena de músics gitanos -genials, però indisciplinats- i aconseguir el miracle que s'entenguin... amb una orquestra simfònica.

 

“Petitet” és un documental dirigit per Carles Bosch.

 

La Grossa de Cap d'Any

D'altra banda, el Cicle Gaudí ha arribat a un acord amb La Grossa de Cap d'Any per tal de sortejar un número entre tots els assistents de les sessions de novembre i desembre.

 

Per a participar-hi és ben senzill: s'ha de comprar l'entrada i entrar a les xarxes socials del Cicle Gaudí per a penjar una foto de l'entrada de la sessió que acrediti que has assistit a la sessió de novembre i/o desembre. A la foto que s'ha de penjar hi ha d'aparèixer l'entrada, i cal que es conservi en cas que es resulti guanyador, perquè es demanarà informació sobre la pel·lícula, el lloc i la data de la sessió. Es pot participar en les dues pel·lícules que queden fins el dia 23 de desembre.

 

El dia 24 de desembre es realitzarà el sorteig i es donarà a conèixer el guanyador o guanyadora de cada municipi a través dels canals de comunicació del Cicle Gaudí (web, Facebook i Twitter). Les 39 persones afortunades -1 per cada municipi- podran passar a buscar el seu bitllet per la seu de l'Acadèmia del Cinema Català, a Barcelona. La data límit per a recollir la butlleta és el 28 de desembre, a les 6 de la tarda.

Accions del document