Presentació del projecte de recuperació del Portal de Sant Francesc

Tindrà lloc el proper dijous 3 de setembre a la Sala de les Corts Catalanes

31/08/2020

Des de fa mesos, els serveis tècnics de l’Ajuntament de Montblanc estan treballant en la recuperació del portal de Sant Francesc de les muralles medievals de Montblanc, així com el llenç de muralla annex.

A inicis d’any ja es va enderrocar l’edifici del Kursaal, per tal d’iniciar les tasques arqueològiques i, posteriorment, la reconstrucció per recuperar la seva morfologia original.

Aquest dijous, 3 de setembre a les 8 del vespre, a la Sala de les Corts Catalanes ubicada al Centre Cultural Anselm Turmeda, es presentarà al projecte de recuperació del Portal de Sant Francesc, amb les diferents intervencions arqueològiques realitzades i els resultats que se’n desprenen.

L’acte, presentat per l’alcalde Josep Andreu, hi intervindran Carles Brull, arquitecte, i Josep Maria Vila, arqueòleg. L’acte serà tancat per Jordi Agràs, cap dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Tarragona.

Donada la situació pandèmica actual, l’acte estarà restringit a 45 persones i és imprescindible inscriure’s enviant un correu electrònic a comuniacio@montblanc.cat indicant el nom, cognoms i un telèfon de contacte.

Accions del document