Reordenació del trànsit al Sòl de l'Horta

09/01/2019

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Montblanc ha aprovat un projecte de reordenació del trànsit a la zona del Sòl de l'Horta.

 

Els treballs, la planificació dels quals estaran dirigits per la Policia Local, s'iniciaran el pròxim dilluns 14 de gener, i els realitzarà l'empresa Baix Camp.

 

Aquest nou pla de mobilitat consisteix en la millora de la senyalització horitzontal i vertical dels carrers, que seran d'un únic sentit de circulació i amb estacionament als dos costats, ja sigui en cordó o línia.

 

Gràcies a aquesta millora es facilitaran als veïns més zones d'aparcament i s'aconseguirà que les zones de vianants i les zones verdes quedin destinades al seu propòsit.

 

La Regidoria de Seguretat Ciutadana va fer la proposta d'actuació en aquesta zona, donada les molèsties i queixes dels veïns de la zona per vehicles mal estacionats que provocaven el trencament de les arquetes que hi ha a les voreres i al mal estat de conservació de les zones verdes.

 

Finalment, s'informa als veïns que vulguin tenir accés als seus pàrquings privats i mantenir l'esmentat accés i pas per la vorera, que hauran de fer la sol·licitud de la llicència de gual a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'ajuntament.

Accions del document