Reunió dels cossos de seguretat i prevenció per fer determinar les accions a seguir davant l’onada de fred

La reunió s’ha celebrat a les dependències de l’Ajuntament de Montblanc

24/01/2023

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, acompanyat del regidor de Salut, Santi Porta, han presidit aquest migdia la reunió de coordinació amb membres dels cossos de Bombers, Mossos d’Esquadra, Policia Local i Protecció Civil a més a més de responsables dels Serveis de Manteniment de l’Ajuntament de Montblanc, per determinar quines són les accions a desenvolupar davant l’onada de fred que aquests dies s’està vivint.

La reunió s’ha celebrat a les dependències de l’Ajuntament de Montblanc tot just quan començaven a caure les primeres volves de neu a Rojals, Lilla, el Pinetell i Prenafeta. De fet, fa tot just uns dies l’Ajuntament de Montblanc va dipositar una petita saladora als veïns de Rojals, per evitar que el poble quedi aïllat quan nevi. De fet, el mateix dia que es va pujar la màquina ja va ser utilitzada per Salvador Nogués, per poder protegir la via d’accés al poble.

El regidor de Salut, Santi Porta, destacava que “des de l’Ajuntament impulsem totes les eines per garantir minimitzar els danys de l’onada de fred”.

Accions del document