Presentació

ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA

JOSEP PORTER I ROVIRA

MONTBLANC

 

Codi 43010475


L’escola municipal de música Josep Porter i Rovira de Montblanc, va ser creada al setembre de l’any 1981, amb la voluntat de poder oferir a l’alumnat amb perspectives professionals o sense, un ensenyament musical de qualitat que faci possible comprendre i gaudir de la música individualment i en grup. És una institució compromesa amb la cohesió i la dinamització social i cultural del municipi i de la comarca.


L’escola va ser reconeguda pel departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya el 2 de novembre de l’any 1989. Aquest reconeixement que gaudeix en l’actualitat, s’ha produït gràcies a la tasca del professorat que imparteix un ensenyament de qualitat  (basat en la seva experiència professional i pedagògica) i al suport econòmic de l’Ajuntament de Montblanc. Val a dir que la nostra escola ha estat bressol professional d’alguns músics que actualment desenvolupen la seva carrera professional en diferents àmbits i països i que han estat guanyadors de premis tan nacionals com internacionals.


L’escola compta per aquest curs 2017/18 amb 160 alumnes i 10 professors que imparteixen classes de llenguatge musical, cant coral i fins a 10 especialitats instrumentals. L’escola com a centre d’ensenyament musical, ofereix ensenyament adreçat a estudiants que vulguin iniciar-se en la pràctica instrumental i vocal en l’àmbit dels ensenyaments no reglats des de Sensibilització (4 anys) fins a segon cicle de nivell mitjà (quart curs), i per aquells que vulguin seguir una via afeccionada de la pràctica musical des de la vessant del nivell lliure o adult.

Accions del document